تولید کاغذ های پلیمری با دانسیته پایین

  فرآوری مواد خام در کشور می تواند علاوه بر ایجاد ارزش افزوده باعث اشتغال زایی قابل توجهی گردد. فرآوری و تبدیل مواد نسبتا ارزان به موادی با ارزش و قابل ارائه در بازار داخلی و خارجی امری است که تنها با در اختیار داشتن دانش فنی میسر خواهد شد.
سرانه مصرف کاغذ در کشور حدود 2 میلیون تن در سال می باشد.

با احتساب این مسئله که برای تولید هر تن کاغذ می بایست 17 عدد درخت را قطع نمود، لزوم روشی جایگزین برای تولید کاغذ برای کشوری همچون ایران که در کمربند خشکسالی قرار دارد، اهمیت ویژه ای خواهد شد.
تولید کاغذ از ترکیبات معدنی و پلیمری در سال های اخیر در بسیاری از کشورهای صنعتی رشد کرده است که محصول تولیدی آن که به کاغذ معدنی معروف است جایگزین بسیاری از محصولات تولید شده با کاغذ طبیعی گردیده است. در این روش، ترکیبی از کربنات کلسیم و پلي اتيلن به همراه اضافه شونده هاي (Additive) مورد نياز، طی فرآیندی منجر به تولید کاغذ معدنی خواهد شد.

دانش فنی تولید این محصول در داخل کشور توسط محققان پژوهشکده فرآوری مواد معدنی در مقیاس آزمایشگاهی و پایلوت صورت گرفته و نمونه هاي اوليه اين محصول به صورت ورق 200 ميکروني به منظور بهره برداري در صنعت بسته بندي با درجه سفيدي 90 درصد توليد شده شده است.

فرآوری مواد معدنی